otrdiena, 2011. gada 13. septembris

Un..

Ja iepriekš reizēm apcēlu Baibu, jo viņa maz un slinki blogo, tad tagad - ir vērts palasīt. It īpaši ierakstu "Jauns Sākums". Tik tieši un trāpīgi, kopā ar nelielu statistiku - kā mūsu dzīves ceļi ir iegrozījušies pēdējā gada laikā. Temats, ko labprāt ar visiem pieminētajiem iztirzātu un izrunātu atkal un atkal satiekoties pie kopīga tējas galda!

Kas mainās? Es, pasaule, citi? Varbūt viss? Katrā ziņā man arī ir tāds. Jauns sākums. Atkal. Kā liela Restart poga, kas spiežās pati no sevis. Bet neuztraucieties. Atmiņu viņa neidzēšs. Tas, ka daudzus no jums ikdienā neredzu, nenozīmē, ka dziīvoju info vakuumā. Uzzinu gan kā jums iet, gan ko darāt, gan kādas blēņas sastrādājat!

Un tam paralēli augu. Kā saka - lielāks un stiprāks. Vai vismaz prātīgāks. Kaut kā gribētos te likt ieraksta punktu, lai nesabojātu ar primitīvu informācijas potēšanu, bet nevaru! Vai redzējāt video par aicinājumu balsot?


Esam mēs daļa paklīduši, bet es domāju, ka tikai tāpēc, lai darītu dzīvi labāku. Ne tikai savu, bet arī savas ģimenes, draugu, paziņu. Un viņi ir mūsu svarīgākā saikne ar Latviju, tāpēc arī mums būtu jārūp, kā sokas mazajai banānu republikai!

Pie tam, esot ārzemēs, tā ir laba iespēja paceļot! Es, piemēram, sestdien pošos uz Ženēvu.

1 komentārs: