otrdiena, 2011. gada 20. septembris

mazais aplītis

Pēc vakardienas volejbola (jā, iešu pirmdienās uzspēlēt volejbolu - pie tam diezgan labu volejbolu...), šodien tā vien gribējās izlocīt nedaudz stīvos muskuļus, lai nebūtu jādomā par tuvāk un tuvāk nākošajām mācībām...

Vakarpusē kopīgi paēdām, tas nedaudz aizkavēja, tāpēc izgāju skriet ap pus astoņiem. Domāju, ka jānotestē otra Izēras upes puse - vai tur ar nav taciņa. Tā nu aizskrēju līdz gājeju tiltam gar pašu upi un tad skatījos, kas nu būs. Izrādās ir! Ne gluži zemes taciņa, bet škembas ar smilti, kas tāpat ir patīkamāk kā asfalts!

Taka nav tik tuvu pie ūdens, tāpēc abās pusēs ir lieli koki. Sanāk skriet arī Apdzīvotu kemperu rajoniņam. Izskatās ļoti līdzīga Lēvenes čigānu apmetnes vietai, tik mersedesu vietā ir BMW un lētākas franču mašīnas. Varbūt ka arī ir. Kaunējos dikti pētīt. Tad paskrien garām vēl nelabi smakojošai rūpnīcai un esi jau pie tramvaja tilta, kam turpat blakus - velo tilts. Tā kā metās jau tumšs, tad - izlēmu laist mājās. Pietiks.

Tad nu sanāca 5km izskrējiens 30 minūtēs. Temps kā parasti. Reku karte. Nākošreiz jāpamēģina tālāk gar upi centra virzienā paskriet.

1 komentārs:

  1. Jaa, jaa, arii shis celinjsh labi zinaams! ;)
    Starp citu, paarejot paari gaajeeju tiltam, priekshaa paveras milziigs parks/teritorija ar nosuakumu l'Ile d' Amour. Arii tur var parinjkjot labus skrienamos attaalumus! :)

    AtbildētDzēst