pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

Rudenīgs Rudens arī te

Lapkritis jau kādu laiku ir atnācis, tāpēc ielas paliek arvien pilnākas lapu. Vakardien saule lutināja, spēlējoties ar rudenīgajām krāsām! Braucu līdz Kazakam nopirkt latviešu pusdienām krējumu (ar latviešu meiteni Baibu sarunājām uztaisīt kaut ko ēdamu - "ar māju sajūtu"). 


Ceļš veda caur Heverlee parku, kur rudens izpaužas visā savā krāšņumā. Tā kā šīs ir garās brīvdienas (1. un 2. novembris ir brīvi studentiem), tad pilsētā palikuši vien pastāvīgie iedzīvotāji un international studenti. Braucot cauri var priecāties un smaidīt. Tur pastaigājas omes un opji, vecāki ar bērniem, izbauda saulaino, (relatīvi) silto laiku.


Pusdienas izdevās cienīgas. Mana sīpolu mērce, protams, ka bija labāka par kartupeļiem... HA! Gatavoju pa papīša metodei, diemžēl nepaķēru līdz miltus, līdz ar to sanāca mazāk mērcīga. Bet tik un tā mājsajūtīgi!


Vakarpusē ar draugiem noskatījāmies "in Bruges", atceroties vietas, kuras redzējām Brigē. Angļu humors, pastulbi, bet smieklīgi! Un tad vakaru nobeidzām STUK ar nelielu dzīvās mūzikas devu, ko papildināja sarunas, sarunas, sarunas!

Šodien gan te valda migla. Lēnām sāk atkāpties, tomēr ceru, ka paspēšu vēl noķert, jāpakust apkārt, pirms ķeršanās pie darbiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru