piektdiena, 2010. gada 26. novembris

Pelēks vakars

Šodiena bija apmākusies, kā lielākā daļa pēdējo dienu. Par laimi, lietus nelīja. Toties salīdzinoši auksts - tikai +1. Tāpēc atļāvos beidzot uzvilkt ziemas jaku (apakšā gan T-kreks, citādi karsti!).

Vakars arī mierīgs. Rītdiena veltīta sportam, tāpēc jāpadara iekavētie darbi, kā arī jāpamācās. Lai vakars mierīgs un rīts laicīgs.

Vakardien kļuvu gandrīz par kārtīgu Beļģijas iedzīvotāju - ieguvu Beļģu ID nummuru. Tagad atliek tikai sagaidīt ID karti (3 nedēļas jāgaida, kā arī jāsamaksā 14.50 Eur). Mani interesē iespēja to izmantot vilciena biļešu vietā - varot ielādēt biļetes. Kā arī ID kartes nummuru vajag, lai nomainītu operatoru savam telefonam (arī eksperiments). Nedaudz nūģiski, bet praktiski labumi un neliels birokrātijas tests vienlaikus. Kā arī ID karte būs smuks suvenīrs. (Derīga esot uz 5 gadiem, bet tāpat jāanulē, kad dodas prom (varot arī ar e-pastu))

ID kartes piemērs
Tādā mierīgā vakarā iederas piparmētru tēja un mīlīga mūzika. Paldies Mārtiņam Sv. par iepazīstināšanu ar Likke Li. Reku jums piemērs:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru