ceturtdiena, 2010. gada 25. novembris

PANGAEA

Pangaea ir lielā superkontinenta nosaukums - pirms tas sadalījās mūsdienu kontinentos. Nieka 250 miljonus gadu atpakaļ. Filozofoski tas liek domāt par vienotību. Kad visa pasaule bija kopā, kā viens vesels!

Tieši tāpēc starptautisko studentu tikšanās vietas nosaukums KUL ir Pangaea. Ko viņi dara? To centīšos apstāstīt.


Šis iestādījums ir vieta, kur students var atrast citus studentus, kuriem gribās papļāpāt. Kāpēc tas varētu būt interesnati? Nu, ja tu esi viens un tālu no mājām, tad saturīgas sarunas palīdz. Varu pats to apliecināt! Realā dzīvē šī ir organizācija, kas veicina starptautisko studentu komunikāciju. Viņiem ir telpas, kas sastāv no biroja un izklaides daļas. Izklaides daļa izskatās kā neliels kafūzis - galdiņi un krēsli, bāra lete, dziļumā arī pingponga galds.
Maģiskās krūzes

Lai kļūtu par biedru, nepieciešams samaksāt 4 Eur. Tā tiek iegūta biedra karte un krūze ar pangaea simboliku. Biedra karte ļauj reģistrēties viņu rīkotajiem pasākumiem, kas pārsvarā ietver tūrisma braucienus par saprātīgām cenām (biju ar viņiem uz Ardēnu pusi un Flāmu laukiem - maksā ap 10-15 Eur). Bet krūze ir daudz būtiskāka - ar to var iegūt bezmaksas TĒJU vai kafiju, kamēr vien bārs ir atvērts. Dzer cik gribi visa gada garumā. Liekas, ka krūzi jau esmu atpelnījis, lai gan bieži nav sanācis tur pabūt.

Vēl organizācija rīko dažādas ballītes, kino vakarus, telpas izmanto vēl čupai pasākumu. Šajā vietā kūsā dzīvība. Ja studijas norit sociālo zinātņu fakultātē, tad pusdienslaikā var atskriet pēc siltas tējas. Ja esi inženieru pusē - Heverlee, tad nekādu cerību.

Darba laiki ir no 12-20 no pirmdienas līdz ceturtdienai un 12-24 piektdienās un sestdienās. Pie tam arī alus un citu dzērienu cenas te ir daudz demokrātiskākas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru