svētdiena, 2010. gada 21. novembris

LOKOmotion


Pagājušajā ceturtdienā (18.11) Lēvenē norisinājās jau otrā (vismaz pēc mana skaita) gada lielākā ballīte, kopš esmu šeit. Saucās - LOKOmotion. To organizē jauniešu organizācija LOKO, kas sasaista visas fakultāšu organizācijas.

Vienlaicīgi 7 vietās norsisinās ballīte. Katrā vietā savs mūzikas stils, līdz ar to arī kontingents. Pabiju trijās. Var secināt - bez alus viņiem ballītes nepastāv, kā arī klubu mūzika valda. Ne gluži tāds pamatīgs klubinieks, tomēr dīdžejs, kurš neveiksmīgi saliek rindā ierobežotu daudzumu populāru dažādu stilu dziesmas ir katrā vietā.

Visas cerības liku uz 't Archiev, kurā bija jābūt Latino stilam. Ieejam - pirmajā zālē draņķīgs DJ. Otrajā - tiešām, salsas ritmi. Tikai cilvēkus bez maz vai ar lupu jāmeklē. Kādi 3 vai 4 puiši, kas griež meitenes, kuras pieprot griešanos. Prieks skatīties. Gribētos jau pašam ar, bet liekas, ka tikai ar sev īpašu cilvēku. Esmu taču kautrīgais latvietis.

Loģiski, ka nākošajā dienā jūtamas neizgulēšanās un noguruma sekas, bet jāpieņem, ka vietējiem lielās ballītes ir ceturtdienās. Mums fizmatos gan laikam arī bija līdzīgi.

Katrā ziņā - Latvijas neatkarība nosvinēta ar lielu ballīti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru