ceturtdiena, 2010. gada 21. oktobris

Maize

Šodien pusdienās gribēju taisīt sendviču! Paņemu maizi, eju uz virtuvi, gribu jau smērēt margarīnu. Un BUMS! Izrādās, ka manis pirktā maize (iekš Colruyt) patiešām ir dzīva!

Tā ir sākusi pelēt! Super. Man jau likās, ka tādas lietas eiropā nenotiek, vismaz Vācijā es to nespēju panākt!

Ilgi gan nebrīnījos, nodalīju pelējuma daļas un apcepu labo maizi olā, ko garšīgi notiesāju - esmu tak no Latvijas un pret ēdienu jāizturas ar cieņu! :)

Tā kā ziniet, ja maksājat par maizi aptuveni vienu latu, tad viņu vajag apēst ne ilgāk kā pusotras nedēļas laikā. Šoreiz paņēmu citu maizi - nosmeķēt! Varbūt šī stāvēs ilgāk! :)

1 komentārs:

  1. Ieteikums - maizi vajag turēt ledusskapī, tad nepelēs. Kad izņem, var ielikt tosterī, lai siltāka. Man pirms gadiem šis salikums (maize ledusskapī) šķita dīvains, bet nu jau ir pierasts.
    Sandras tante

    AtbildētDzēst