ceturtdiena, 2010. gada 28. oktobris

Lielveikals, tā draugi un matracis

Šodien, izmantojot brīvo pēcpusdienu nenotiekošas lekcijas dēļ, devos velobraucienā uz netālu lielveikalu rajonu. Kaut kas līdzīgs, kā mums uz Maskavas ielas pirms Dārziņiem.

Tālu jau nav, kādi 5 km, tomēr taisna ceļa nav. Tāpēc pie viena vēlējos apskatīt apkārtni. Izbraucu gan cauri KHLeuven, gan pabraucu pa novāktu cukurbiešu lauku, tad pa ieliņām, takām, utml. Ritenis klausa labi!

Mērķis bija Hyper Carrefour lielveikals, jo bija šādas tādas nepieciešamības. Veikals kā jau hipermārkets, līdzīgs Rimi hypermarket. Līdz ar to iespējams atrast lielu skaitu dažādu nieku, kas var izrādīties saimniecībā nepieciešami. Pats, piemēram, iegādājos plastmasas trauciņus, kuros varu glabāt un/vai transportēt ēdienus.


Skatīt lielāku karti

Paskatījos arī nedaudz apkārt, manīju gan C&A, gan Lidl (tas vēl jāapciemo, varbūt ir CurrySauce un lētās picas), turpat arī Blokker, kurā nopērkami lietas mājai, kā arī dažādi nieki (līdzīgs nelielam JYSK ar Tiimari piejaukumu), Leen Bakker, principā atbilst JYSK. Arī vairāki elektronikas, dizaina preču, utml veikali. Arī ēdūzis Quick.

Protams, jāatceras, ka viss iegādātais būs jāaizved arī mājup. Tāpēc lieki noder stiprinājumi riteņa bagāžniekam, vai vismaz atsaucīgi cilvēki veikalā, kas piešķir auklas gabalu par brīvu! Otrs variants ir doties turp ar autobusu - tas būs nr.380. Neiet bieži, tomēr nav jāizdomā ceļš!

Tā nu lielākais pirkums bija matracis. Pie tam gandrīz divvietīgs. Izskatās, ka varēs arī novietot manā "milzīgajā" istabā. Lieks palags un sega arī ir, tā kā mīļie radi, draugi - ir iespēja paciemoties arī uz ilgāku laiku! Un šoreiz matracī pumpis ir iebūvēts, līdz ar to nebūs jāpūš ar muti vien! Nedaudz pamēģināju, izskatījās smieklīgi, bet vismaz!

Atpakaļceļā sapratu, kur paliek viss lietus ūdens, kas ik pa mirklim nāk lejup no augšas. Izrādās - mitrajos mežos. Un kāpēc jābrauc tur ar velosipēdu? Tāpēc, ka slinkums pietiekami izpētīt karti. Vismaz izdevās pārbaudīt mana velopēda MTB īpašības!

Ko lai saka - pastaigu un skriešanas vietas te ir pietiekami! Priekā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru