svētdiena, 2010. gada 3. oktobris

Brussel

Tā kā vēlējos veikt savu pilsoņa pienākumu, tad 2. oktobrī devos uz Briseli, atradu Latvijas vēstniecību un nobalsoju! Kā atklājās, tad mans skolas biedrs Kārlis izvēlējies mācīties maģistrantūrā Briselē! Tāpēc ieguvu personīgo gidu un sarunu partneri feinai dienai! Tikai laiks briesmīgs.

Brisele, kā jau liela pilsēta, piedāvā plašas apskates iespējas. Tā ir pazīstams tūrisma centrs. Tāpēc neizplūdīšu sīkumos. Gan jau paši redzēsiet vai esat jau redzējuši!

Apskatīju vecpilsētu, čurātājus, Eiropas parlamentu, karaļa pili, restorānu ieliņas, daudz un dikti! Ir vērts! Tikai palūdziet mazāk nokrišņu un vairāk saules!

Pievienojoties leišu meitenēm, uzzinājām par pasākumu "Baltā nakts", tad arī metāmies tajā iekšā. Interesantāk kā Rīgā, plašāk! Dažādas aktivitātes, priekšnesumi, dzīvā mūzika, performances, instalācijas. Un čupa cilvēku. Tikai dzerstās atklātāk kā Latvijā. Pa bariņiem pļumpē vīna pudeles, aidā!

Secinājums viens - Brisele ir glīta. Tai noteikti var veltīt pāris dienas, pamatīgi izbaudot šarmantos krodziņus, bagātīgos muzejus, kā arī mūžīgo dzīvību pilsētas centra ielās!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru