sestdiena, 2011. gada 4. jūnijs

Kā Cirkā!

Lai jums nebūtu garlaicīgi, kamēr nopietni pievēršos mācību jautājumiem (kā nekā eksāmeni zogas klāt ātrāk un ātrāk), esmu sadrukājis kādus ceļojumu ierakstus (pārsvarā no D-Itālijas brauciena, kas joprojām bezmazvai stāv acu priekšā). Tad nu ik pārdienu varēsiet palasīties.

Nav jau arī tā, ka nekas šobrīd nenotiek, tāpēc ik pa brīsniņam pastāstīšu, kas tad jauns šajā pusē.


Vakar, piemēram, pilsētas centrā - Ladeuzeplein - plosījās cirka mākslinieki. Pasākums esot ikgadējs, tā kā ir vērts to nenokavēt.


Šoreiz viens kungs nostaigāja pa trosi pāri visam laukumam. (saite uz video) To turpināja orķestra priekšnesums kombinācijā ar pirotehnikas efektiem. Un beigu beigās dzīvā uguns tika izrādīta dažnedažādākajos veidos.



Te ar pārītis bilžu, lai saprotat, ko domāju! Man jau, kā foto-grāfiju  mīlošam cilvēkam, ar statīvu un kameru bija vēlme palikt un ķert skaistus mirkļus. Jo gaismas spēles tumsā man makten patīk.


Bet pārējā laikā? Cenšos mācīties. Viens no ģeniālajiem risinājumiem - sauļoties parkā un lasīt konspektus, slaidus, grāmatas. Citādi istabā pie datora tā vien gribās atrauties un uzmest aci jaunumiem Latvijā un pasaulē. Tā nu 2i 1ā - ie(ap)degums un zināšanas pakausī. Pirmais eksāmens vēl patālu - 15.06, tā kā motivācija vēl nekliedz  ausī, ka pēdējais laiks...

Mācos jau mācos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru