piektdiena, 2011. gada 25. marts

Cukurs

Laiks joprojām turās kā cukurs. Šodien gan lēnām virsū lien dūmaka, tā kā var just, ka rītdien laikam nebūs labi. Vismaz būs motivācija mācīties!

Vēl pāris novērojumi, ar ko vēlētos padalīties.

1) Manas mājas saimniekiem un vēl vismaz 2 kaimiņiem ir Renault Espace. Es nezinu vai tā ir sakritība, vai arī cilvēkiem ļoti patīk šī mašīna. Ja pareizi atceros, tad vienā vecā "Top Gear" raidījumā par šo auto viegli pasmīkņāja. Bet var jau būt tas piedienas, ja katram pie mājas ir peldbaseins. Jā - katram. Beidzot pamanīju, ka arī mūsu mājai ir, noslēpies aiz garāžas un pie tam zem stiklota jumta... Biezi... Ā, un manas mājas saimnieki nomainīja savu Jaguāru pret Porsche...


2) Vakar bija feinā "ICT Service Management" lekcija. Pasniedzēja ieteikuma vadīti, nolēmām veiksmīgāk sagremot kursa saturu ar "White beer and Peanuts" jeb "Kviešu alu un zemesriekstiem". Lūk pierādījums:

Perfektā kombinācija - Pasniedzējs Guido Dedene, lekcija, kviešu alus un zemesrieksti
Copyright by Natalija Trestina
Pasniedzējs priecājās, ka esam ņēmuši vērā viņa ieteikumu! Un lekcijas laikā izleca vēl pārītis jauku izteicienu, par ko ir vērts pasmieties un padomāt. Atļaušos nepārtulkot:

  • If a train station is the place where train stops, then what is a workstation?
  • IBM stands for International Box Mover.
  • All over the world the decision is the end of the discussion, whereas in Belgium the decision is the start of the discussion...
  • Runājot par procesu paātrināšanu - "Grass is not growing faster by stretching" un "You can't put 9 ladies in paralel to produce a baby within 1 month..."
  • Un pāri visam - "Artificial intelligence won't replace natural stupidity"
3) Ja gribat kārtot braukšanas eksāmenu Beļģijā, tad padomājiet. Nezinu vai tā ir visiem, bet mans kursabiedrs teica, ka viena 2h braukšanas nodarbība viņam maksājot 100 Eur... Ja salīdzina ar Latvijas 15-20 Eur par 1.5h... Neslikti. Toties eksāmenu var likt uzreiz, noteikumus mācoties pats. Par to mans kursabiedrs izteicās - viņš tak esot universitātē, kā gan viņš nevarētu pats iemācīties noteikumus. Jā. Nacionālās īpatnības.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru