otrdiena, 2011. gada 8. marts

Aizkavētais saraksts...

#52 Tournay Noire


Tumšais alus, ko nomēģināju slavenajā Delirium Tremens krogā, Briselē. Raksta, ka 7.6% stiprs. Cik atceros, nedaudz parūgts, taču ne ar ko īpašu atmiņā neizceļas. Brūzim gan smuka mājas lapa. Pat angliski!

#53 Quintine Blonde



8% stiprs gaišais alus. Pudele smuka. Ar raganu uz logo. Tomēr alus tāds pastiprs gaišais - nav mans favorīts. Tā kā šo nevaru ieteikt.

#54 Brugse Zot


6% stiprs gaišais alus, kuru baudījām Brigē pēc "Pusmēneša brūža" apmeklējuma. Tūre forša, ar feinu gidi angļu valodā (populāra pilsēta britu tūristiem, tos mana ik uz stūra), tomēr alus, ko dod degustēt, gan varētu būt labāks. Man galīgi ne pa garšai. Tāds rūgteni šķebinošs...

#55 Brugse Zot Dubbel


Lai nedomātu tikai sliktu par brūzi, vēlāk krogā notestējām vēl vienu viņu alu. Nu šeit jāsaka - feins, 7.5% stiprs tumšais alus. Cita lieta. Nav izcils, bet baudāms jau nu noteikti!

#56 Rochefort 6


Noslēdzu Rochefort Trappistu sēriju, nogaršojot Lēvenes krogā šo mūku brūvēto vieglāko alu. Tam ir 7.5%. Jāsaka, ka diezgan feins tumsonis, tomēr nav tā, ka ļoti pavilktu.

#57 Ciney Bruin


Tumšais alus, 7% stiprs. Baudāms, tomēr arī šis ar savu garšu neiekaro manu uzticību. Vai tiešām labie ali būs beigušies!?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru