piektdiena, 2010. gada 17. decembris

Ziema atpakaļ

Patiešām, vakardien pa dienu līņāja, bet uz vakaru jau krita sniegs. Paskatoties caur aizsvīdušo logu pat mute atvērās! Gluži kā mājās, pat kokos sniegs sakrājies! No rīta arī glīši, pa ceļam līdz lekcijai noķeru pāris kadrus, Ārenbergas pils kā vienmēr izskatās iespaidīgi! Tagad uz sniega fona vēl izteiktāk!

Arenberg Kasteel
Arī pēcpusdiena lutināja ar skatiem, saule bija izcīnījusi vietu mākoņu starpā un kutināja degunu ar siltajiem stariem. Tīrais baltais sniegs atstaroja starus un viss uzreiz likās gaišāks, pat mana "lejā no kalna" aleja!

Iela tepat blakus
Beidzot saņēmos aiziet līdz zālei, gan jau ka pēdai nekaitēs! Tur arī, skats uz rietumu pusi. Saule tik kutina degunu, kamēr taisu presītes. Sajūta gluži kā Mežciema sporta klubā, Jāni! Atceries? Tikai mazda arā nestāv un negaida, kad vizinās mājās! Ko pamanīju - bija norobežota svaru teritorija, tajā tika pieņemts eksāmens! Interesanti paskatīties. Tāds ne ļoti formīgs pasniedzējs liek jauniešiem rādīt vingrinājumus, laikam atprasa ko un kurām muskuļu grupām jādara. Un tad studentiņi raujās un rāda. He!

Un tomēr, tāds miers. Joprojām te neviens nekur neskrien un ne par ko nekaujās! Būs vēl jāpastaigā ziemassvētku tirdziņš un tad ziemassvētku miera sajūta būs iesēdusies līdz ziemassvētku vakaram! Pēc nedēļas jau būšu iekš LV. Pietaupiet man ar to biezo sniegu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru