pirmdiena, 2010. gada 13. decembris

Kartupeļu pankūkas, džezs un vēl viens alus!

Šodienas pievakarē iekodu latviskas kartupeļu pankūkas latviskā gaisotnē (Mās, es ceru, ka tev ļoti skauž, ļoti!). Ar krējumiņu un liepziedu tēju! Un pļāpām par un ap dzīvi un iespējām ārzemēs. Forši!


Tad, kā ierasts, devos gūt mūzikālo baudījumu uz STUK, kur šoreiz spēlēt vajadzēja "The Rebirth Collective". Diezgan ilgi nācās gaidīt, kamēr cienītie mūziķi saņēmās. Tomēr bija vērts - 8 gabali (jo hermans: rompet/flugelhorn, bruno vansina: altsax, wietse meys: tenorsax/fluit, joppe bestevaer: baritonsax/basclarinet
dree peremans: trombone/arrangementen, ewout pierreux: piano, nicolas rombouts: bass, toni vitacollonna: drums) uz skatuves. Un visi izbauda muzicēšanu. Ļoti profesionāls background Jazz. Patīkami. Un varēja izbaudīt  jaunu testējamo alu!



#36 St Bernardus Abt 12. Smuka pudele, glīts un cienīgi tumšs izskatās glāzē. 10.5% stiprs - to jūt. Tomēr jāatzīst - lēni baudot un malkojot - garša ir patīkama un pat nešķiet stipra. Labāk izvēlēties šādu baudāmu alu nevis Stellu. Jāatzīst, ka cena STUK ir gana augsta šim brīnumam - 3.70 Eur, tomēr ir vērts nosmeķēt! Nevar teikt, ka ir izteikta pēcgarša vai kas cits, tomēr baudāms viņš ir. Vidēji labi baudāms vai kaut kā tamlīdzīgi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru