pirmdiena, 2011. gada 4. aprīlis

Svētdiena

Vakardien, 03.04.2011 Beļģijā norisinājās viens nopietns sporta pasākums. Nosaukums - Flandrijas tūre (Ronde van Vlaanderen), kas ir prestižs vienas dienas velobrauciens. Bija vēlme aizbraukt apskatīties, tomēr laiks šodien jau bija Beļģisks, pie tam kamēr tur nokļūst... Tomēr pat Latvijas sporta ziņu portālā varēju izlasīt brauciena rezultātu. Izrādās, ka piedalījās arī viens latviešu riteņbraucējs.

Ieskatam!
Copyright - http://www.cyclingweekly.co.uk
Ar ko tas pasākums interesants? Kā mans mājas biedrs mani izglītoja, tad daļa no maršruta tiek aizvadīta pa senajiem bruģa ceļiem, kas neizceļas ar seguma kvalitāti. Pie tam maršrutā esot iekļauti pāris iespaidīgākie flāmu zemes pauguri. Tad nu tur esot bars skatītāju, kas skrien līdzi un bļauj, skatot kā tad velosipēdistu bars pa šauro kalnā augšupejošo bruģēto segumu spēs noturēties uz saviem braucamajiem.

Vismaz finišu ziņās redzēju. Šogad vietējiem par prieku uzvarēja beļģu velosipēdists.


Un ko es pats? Izdarīju pārīti nepabeigto darbu un aizgāju uz lielisku, patiešām lielisku džeza koncertu STUK. Šoreiz uzstājās "King of the Fugazis", kas ir beļģu konservatorijas studentu vai absolventu veidota grupa. Mūzika tiešām prīmā. Nu ne gluži džezs, bet dzīva un izklaidējoša! Kā nekā veseli 9 cilvēki uz skatuves!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru