svētdiena, 2011. gada 16. janvāris

Kino vakars

Jā, aizlaidos no mācīšanās uz socializēšanās pasākumu - filmu vakaru. Skatījāmies "Social Network". Interesanta filma, ir vērts paskatīties uz variāciju par tēmu - jaunākais miljardieris pasaulē...

Pie filmas nepieciešams malkot kādu dzērienu. Nu tad es saņēmos paretināt sava galda alus krājumu rindas.

Laimīgaie bija:

#41 Cristal 1928
5.8% stiprs pils alus, no Limburgas Cristal brenda, radīts par godu brūža 80 gadu jubilejai (cerams, ka nebija 3 gadus vecs). Tāpēc nedaudz stiprāks kā parastais Cristal, ko vēl neesmu nosmeķējis. Ko lai saka - garšu buķetes principā nav, tāds prasts pilzenietis. Bet nu lietot var...

Labāka bilde neatradās..
#42 Kasteel Donker
11% stiprs tumšais alus. Garša ir diezgan patīkama, saldena, nedaudz jūtams stiprums, bet tas padara to malkojamu, nevis dzeramu, kas palīdz to izbaudīt. Tomēr kaut kas līdz galam tajā nav.
Principā, šis alus ir zem jautājuma zīmes - vai ir #42 vai nav... Jo pēc izskata, ražotāja, kā arī stipruma atgādina Kasteel Bruin, arī brūža mājas lapā nav informācijas par šādu alu... Nu ko, lūk jautājums, kas vēl jānoskaidro! :)

P.S. Tik 2013. gada novembrī saņēmos noskaidrot - Jā, tas ir tas pats - mēdzot saukt dažādi - tumšais/brūnais. Nez pēc kādas izvēles.

Lai nesajauktu sarakstu - varu pielikt klāt jaunu!

#42 Cristal


Limburgas alus, kas ir turienes vienkāršā pilzenieša (4.8%) versija. Un ar to arī viss ir pateikts...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru