pirmdiena, 2011. gada 3. janvāris

Jaunais gads

Nu tad veiksmīgi ir atkļūts līdz Beļģijai pēc īsas Latvijas un māju sajūtas izbaudīšanas. Šeit sagaidīts jaunais gads, nobumbulētas vēl pāris dienas parādot Lēveni, cepot piparkūkas, pavadod Baibu un slinkojot pirms lielā jaunā gada uzdevuma - MĀCĪŠANĀS. Nu tagad laiks ir pienācis. JĀMĀCĀS! Eksāmeni jau svilpo pakausī. Re kāds ieskats, kas šeit notiek:

Jaunā gada sagaidīšanai Lēvenē cilvēki pulcējas vecajā laukumā - "Oude markt". Šogad tur bija uzslieta skatuvīte, no kuras šaudījās gaismas, skanēja klubu deju mūzika un radīja troksni cilvēnu pilnajā laukumā. Ekrānā sagaidīšanas taimeris, cilvēki dzer, priecājas un gaida.

Oude Markt
Protams, skan arī "Barbara Streisand"... Jaunais gads, ja?


Un tad jau pulkstenis sita 00:00, mūsu kompānijas šampji vaļā, saucam priekā, apsveicam un novēlam visu to labāko (jā, Jāni, tev sanāca novēlēt laimīgu 2011 pirms man tāds vēl bija!), gaidījām salūtu... un dabūjām pāris petardes ar skaņu un dūmiem, kādas 10 raķetes. Pašvaki, laikam likums te citādāks.

Jaungada sagaidītāji
Nākošajā dienā sanāca izrādīt Lēvenī, nu jau būšu iepraktizējies 2h garā tūrē. Žēl ka gandrīz visi kafūži ciet un laiks arī nekāds... Pavasarī vai vasarā būtu jābūt labāk!


Vakarpusē kopā ar vietējiem Jaunā gada sagaidītājiem taisījām afterparty. Sacepām piparkūkas. Brīnums ka pat lietuvieši nepazina šādus brīnumus. Tad jau laikam piparkūku mīkla ir kas īpašs!


Un tad jau klāt bija svētdiena, kurā beidzot caur debesīm izspraucās saulīte. Palīdzu sakrāmēt mantas, pavadu uz lidostu, novēlu veiksmi un dodos atpakaļ uz savu Kamer. Un mācības klauvē. Jā, es jau mācos!


LAIKS MĀCĪTIES!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru