otrdiena, 2013. gada 23. aprīlis

No sirds sociāli digitāls

Jau nedēļu izmēģinu, kā ir būt aktīvam, izmantojot dažādus sociālos tīklus un mobilo internetu. Esmu kļuvis gan par vīterošanas dalībnieku, gan čekošanās izpildītāju, turpinu izmantot endomondo, varu nočekot epastu jebkad un jebkur, turklāt tagad arī blogoju no telefona. Un kā ir? Mazās pārdomas mēģinu te apkopot.
Skaidrs ir viens-ja kaut kāda iemesla dēļ kaut ko ļoti steidzami vajag, tad mobilais internets ir dieva dāvana. Piemēram, steidzams e-pasts, vilciena saraksts, kura dēļ negribas skriet uz staciju, reizēm arī garlaicības kavēklis. Un kā ar sociālajiem tīkliem? Twitteris izskatās pēc jauka veida kā sekot līdzi ziņām un sev saistošu, publisku cilvēku komentāriem. Tad arī ir iespēja padiskutēt vai kā tamlīdzīgi. Savukārt foursquare ir labs palīgs izvēles izdarīšanā. Ja nu esi nepazīstamā vietā un neesi neko iepriekš izplānojis, apskati, ko iesaka draugi, vai vismaz vari redzēt, ko tur piedāvā.
Pa lielam jāsaka, ka bez tā visa var iztikt lielākajā daļā gadījumu, tomēr būs reizes, kad gudrais telefons tev noderēs. Zvanīt ar viņu ar var! Un patīkami, ka internetam pieslēdzas makten ātrāk, kā dators. Tāpēc vakarā, atnākot mājās, vari ātri paskatīt, vai ir vērts slēgt kompi iekšā.
Tās tādas pirmās emocijas. Un re-arī pirmais telefonīgais bloga ieraksts būs tapis!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru