ceturtdiena, 2010. gada 30. septembris

Lekcijas

Nu beidzot ir kāds brīdis piemest kā tad sokas lekcijās.

Kursu izvēle ir plaša, diemžēl labie kursi pārklājas ar obligātajiem. Līdz ar to būs jāpaliek tikai pie obligātajiem. Ventam par prieku varētu teikt, ka man būs gan bioloģija, gan ķīmija. Dažādās variācijās gan. Beidzot varēs arī redzēt ko inženieri uzskata par lekcijām. Sākuma līmenis vairumā lekciju liekas smieklīgs. Cilvēki cīnās ar pretestības aprēķinu, pēc fizikālajām īpašībām. Bet beigās gan jau būs dimbā. Izskatās, ka apjoms ir liels un pamatīgs. Daļa kursu būs nokautējoši.

Lekcijās viņiem stils ir man nepatīkams. Viss tikai uz slaidiem, tur kko uzskribina uz izbīdāmajām tāfelēm. Tikai daži māk arī jokot, citi bez maz vai norunā tekstu no slaidiem. Tā kā ļoti nejūt starpību ar LV. Lai gan pasniedzēji mums atvērtāki.

Kas vēl ir ļoti līdzīgi - galā mutiskais eksāmens. Daudziem open-book! Tā kā būs jāiesvīst, lai dabūtu sev book. :)

Vērtēšanas skala līdz 20, kur 20 ir max. Semestra laikā nekas īpaši nav, tikai galā eksāmens. Ar 10 kurss ir nolikts. Kārtot var 1 reizi janvāra sesijā. Ja noliek, esi laimīgs, ja nē - var mēģināt otro reizi jūnija beigās. Ja nesanāk, jāmācās vēlreiz. Kārtībai jābūt! Tas tā neslikti.

Tagad skriešu uz centru, šodien kaut kāds StudentWelcome pasākums! Jāpaskatās taču!

Reku mana fakultāte:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru