piektdiena, 2013. gada 14. jūnijs

Randonnée ap Grenobli. Manām acīm.

Jau sen gribēju saņemties un atzīmēt uz kartes tās virsotnes, ko izdevies apskatīt tajā laikā, kad studēju Grenoblē. Ilgi nācās saņemties, tomēr no otras puses skatoties - pat gads vēl nav apkārt!


Skatīt Kalni lielākā kartē

Ko tad te var atrast: Kartē ir atzīmēti punkti - tiem uzklikšķinot atveras logs ar nelielu aprakstiņu un saitēm uz atbilstošiem bloga ierakstiem un vēl jo būtiskāk - noderīgiem resursiem! Ja nu kādreiz kāds letiņš Grenobles tuvumā prāto, ko brīvā brīdī darīt, tad apskatot šo karti, cerams, ka atradīs sev piemērotu aktivitāti arī latviešu valodā. Un mans TOP 5 sarkanā krāsā.

Tad nu pāris vispārīgi ieteikumi cilvēkiem, kas vēlas pastaigāt pa kalniem Grenoblei apkārt esošajos priekšalpos. Vislabākais transports ir savs auto, jo tad piebraukt var stipri tuvāk, kā arī nav jāsatraucās par laika limitu. Cik zinu, tad arī stopēšana strādā diezgan labi, jo labā laikā ir liels cilvēku skaits, kas mīl pavadīt dienu ārā. Bet tā - visstabilākā iespēja ir autobuss - skatiet transisere mājas lapu, kurā var atrast maršrutu karti un pēc autobusa nummura vai pieturas - sarakstus. Kāpelēšanai noder dažādi ceļveži:
utt.
Principā atliek tik ievadīt google virsotnes nosaukumu un lieta būs darīta! Vēl varu ieteikt iepriekš iegādāt atbilstošās vietas karti (IGN tādas piedāvā), kuras atrodamas gan dažādos veikalos pilsētā, gan jebkurā sporta veikalā. Tad jau labu kāpienu!

Protams - ja pamanāt kādas nepilnības, ziņojiet!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru